Welcome to the Upverter Hardware Community [Uncategorized] (1)
Add a silkscreen Logo [Upverter Support] (5)
How to fork a project? [Upverter Support] (6)
Issues scrolling bug [Upverter Support] (7)
Upverter crashes every time I try to regenerate a ground pour [Upverter Support] (13)
Schematic disappear [Upverter Support] (6)
Failing to add modules [Upverter Support] (2)
How to create a generic part [Parts and Libraries] (7)
How to analyze where the problems lie when the PCB loses its efficiency? [Layout Editor] (1)
What does PCB stand for? [Beginner] (3)
Halloween Designs [Uncategorized] (1)
Halloween Fun Contest with $300 + free parts [General Discussion] (2)
Climate Controlled Helmet / Bubble [Ideas] (4)
For Hire: Upverter/Schematic/Layout/3D modeling consultant [Jobs] (1)
Incorrect link in the parts Database [Upverter Support] (4)
Solder Mask broken ring [Layout Editor] (7)
Trouble - finding a proper relay and trace material for pcb design [Parts and Libraries] (3)
Adding project info template [Schematic Editor] (13)
Support for importing gEDA? [Feature Requests] (3)
4 layers PCB: What's the best vias specification to this type of board? [General Discussion] (1)
PDF/SVG/PNG Schematic output is missing things [Upverter Support] (3)
Accidentally all the component footprints were deleted, how do I get them back? [Upverter Support] (2)
[Fixed] Stuck on "Requesting design snapshot" [Upverter Support] (18)
Bug: generic bus connector showing as unverified [Upverter Support] (2)
Parts won't wire [Upverter Support] (3)
Disappearing Schematic [Upverter Support] (6)
Net wires move suboptimally when moving a part [Schematic Editor] (11)
I can not sign in with twitter account. [Upverter Support] (3)
How to save work? [Upverter Support] (2)
Export Library to Altium [Parts and Libraries] (2)