Upverter Support


Getting Started How to quickly become productive in Upverter!
Manufacturing and Files
Developers This category is for developers interested in Upverter's extensibility.
Feature Requests We love when users request and discuss Upverter features! Describe, in detail, what problem you are aiming to solve with your feature idea. A solution may already exist or we may think of an even better approach.
Projects This category is for project-related support. For a timely response to project-related issues, include links to the relevant project(s) and a summary of the issue. Reproduction steps are greatly appreciated.
Layout Editor
Schematic Editor
Parts and Libraries This category is for part and library related support. For a timely response to these issues, include links to the relevant part(s) and/or library and a summary of the issue. Reproduction steps are greatly appreciated.

Embedding designs and parts on the forum [Upverter Support] (4)
About the Upverter Support category [Upverter Support] (1)
Add a silkscreen Logo [Upverter Support] (5)
How to fork a project? [Upverter Support] (6)
Issues scrolling bug [Upverter Support] (7)
Upverter crashes every time I try to regenerate a ground pour [Upverter Support] (13)
Schematic disappear [Upverter Support] (6)
Failing to add modules [Upverter Support] (2)
How to create a generic part [Parts and Libraries] (7)
How to analyze where the problems lie when the PCB loses its efficiency? [Layout Editor] (1)
Incorrect link in the parts Database [Upverter Support] (4)
Solder Mask broken ring [Layout Editor] (7)
Trouble - finding a proper relay and trace material for pcb design [Parts and Libraries] (3)
Adding project info template [Schematic Editor] (13)
Support for importing gEDA? [Feature Requests] (3)
PDF/SVG/PNG Schematic output is missing things [Upverter Support] (3)
Accidentally all the component footprints were deleted, how do I get them back? [Upverter Support] (2)
[Fixed] Stuck on "Requesting design snapshot" [Upverter Support] (18)
Bug: generic bus connector showing as unverified [Upverter Support] (2)
Parts won't wire [Upverter Support] (3)
Disappearing Schematic [Upverter Support] (6)
Net wires move suboptimally when moving a part [Schematic Editor] (11)
I can not sign in with twitter account. [Upverter Support] (3)
How to save work? [Upverter Support] (2)
Export Library to Altium [Parts and Libraries] (2)
Overlapping Net Point hell [Schematic Editor] (5)
Hatched Pour on Silkscreen not working [Upverter Support] (4)
Curved Traces Cannot be Used? [Upverter Support] (2)
Mechanicals - vscore and breakoff tabs [Manufacturing and Files] (8)
How to delete a folder [Getting Started] (2)